Onze missie:

Weloverwogen implementeren
Uit diverse onderzoeken blijkt dat organisaties nog grote stappen moeten maken om te voldoen aan de AVG. PrivacyCampus wil organisaties helpen bij het implementeren. Wij onderscheiden ons van anderen, omdat wij ons niet laten leiden door de angst van hoge boetes. Daarbij gaan we niet alles voor je regelen. Wij gaan ervanuit dat je het zélf kan, met advies van ons en door samen te werken met soortgelijke organisaties.

Wij geloven in…PrivacyCampus gelooft in de privacy wetgeving
…DEZE NIEUWE PRIVACY WETGEVING
Deze digitale tijd vraagt om nieuwe regels. Met deze wet kunnen mensen meer mogelijkheden krijgen om voor zichzelf op te komen bij de verwerking van hun gegevens.

Natuurlijk heeft dit een grote impact op de manier van werken binnen organisaties. Daarom willen wij organisaties ondersteunen om nog beter om te gaan met de verwerking van privacygevoelige gegevens volgens de AVG. Ondersteunen, niet overnemen. Want wij gaan er vanuit dat je het ook zelf kan.

PrivacyCampus
…EEN NIEUWE MANIER VAN WERKEN
Je medewerkers een presentatie laten bijwonen met enkel kennisoverdracht is niet voldoende om in de toekomst te blijven voldoen aan de AVG.

De AVG leidt tot een nieuwe manier van werken die voor iedereen binnen de organisatie geldt én voor iedereen prettig werkbaar is. Als medewerker weet je namelijk wat er geregeld is en wat je wel en niet kan doen.

PrivacyCampus gelooft in samenwerken
…SAMENWERKEN MET SOORTGELIJKE ORGANISATIES
Waarom zou je als organisatie het wiel opnieuw uitvinden, terwijl soortgelijke organisaties uit jouw regio met dezelfde uitdagingen kampen? Sla de handen ineen en deel kennis en ervaringen.

Op die manier doorloop je samen het gehele traject dat door ons wordt begeleid. Wij geloven dat als je zelf de touwtjes in handen neemt, de AVG beter bij je beklijft en dat er meer kennisbehoud is. Op deze wijze maak je weloverwogen keuzes. Keuzes waar je ook achterstaat na 25 mei 2018.

Kortom, onze missie is:

– Organisaties helpen om op een weloverwogen wijze AVG op tijd te implementeren
– Een langetermijnoplossing invoeren door zelfredzaamheid centraal te zetten
– Gedrag van medewerkers centraal stellen: zij zijn dé sleutel tot een succesvolle AVG-borging